Sabitfikir
Künye | Yazarlar | Giriş Yap

Haber

Haber

Yeni yıl hediyeni fuardan seç!



Toplam oy: 1039

 

Türkiye’nin en büyük online kitap satıcısı idefix.com’un düzenlediği Sanal Kitap Fuarı, 8. yılında da okurların yoğun ilgisiyle devam ediyor. Geçen yıl 2 milyona ulaşan ziyaretçi sayısıyla rekor bir katılımın yaşandığı fuar,  imzalı kitapları, baskısı bulunmayan nadir yayınları ve farklı ilgi alanları için hazırlanmış özel serileriyle yeni yılın yaklaştığı bugünlerde sevdiklerinize hediye seçme zorluğu yaşayanlar için de en iyi adres olacak.  Unutmayın son tarih 26 Aralık!

İmzalı kitaplar

Fuar boyunca hiçbir ekstra ücret ödemeden fuar indirimleriyle satın alabileceğiniz imzalı kitaplar, bu yazarları sevenler için tam bir sürpriz hediye niteliğinde. Ahmet Ümit, Ara Güler, Aydın Boysan, İpek Çalışlar, Ayşe Kulin, Buket Uzuner, Can Dündar, Ahmet Şerif İzgören, Ahmet Turgut,  Demet Altınyeleklioğlu, Erhan Afyoncu, Erol Mütercimler, Haydar Ergülen, İskender Pala, Nasuh Mahruki, Selim İleri, Vahdettin Engin gibi yazarların olduğu imzalı kitaplar listesi daha da uzuyor…

 

Özel kitaplar

 

Sitede “fuar fırsatları” bölümünde görebileceğiniz baskısı az bulunan nadir kitaplarsa özellikle  tarih ve sanat meraklıları için çok özel seçenekler sunuyor. İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Projesi kapsamında hazırlanan  3. Selim, Ab-ı Hayat, Cemal Akyıldız'la İstanbul Gravürleri, Sultan 2. Abdülhamid Arşivi İstanbul Fotoğrafları gibi kitaplar, hep hatırlanacak özel birer hediye olabilir.  Bölümün Dan Brown fanlarına bir sürprizi de var; yazarın best-seller kitapları “Melekler ve Şeytanlar” ve “Da Vinci Şifresi”nin resimli ve ciltli özel baskılarını  %40 indirimle satın alabilirsiniz!

Tematik seriler

Sanal Kitap Fuarı’nın en avantajlı fırsatları sunan “fuar setleri” bölümünde ise çok farklı ilgi alanları için kitap setleri yer alıyor.  Yemek, geleneksel sanatlar, sinema, manga, tarih, İstanbul, sosyalizm, alevilik, karikatür, doğa ve bilim, polisiye, yeraltı edebiyatı, tasavvuf... Yılbaşında sevindirmek istediğiniz yakınlarınızın için mutlaka bir seçenek bulacağınız bu setler, fuara özel yüksek indirimleriyle de cüzdanınızı sevindirecek. 

İdefix Hakkında:

Türkiye’nin en büyük online kitapçısı olan İdefix.com 1999 yılında kurulmuştur. EBİ bünyesinde faaliyet gösteren İdefix.com, kurulduğu günden bu yana e-ticaret alanında sayısız yeniliklerin öncüsü olmuştur. Bugün Kitap, Müzik, DVD Video ve SiberMarket kategorilerinde satış yapmakta olan İdefix, 2010 itibariyle Türkiye’de ilk defa e-Kitap kategorisini de bünyesine eklemiş bulunmaktadır.

Yorumlar

Yorum Gönder

Yeni yorum gönder

Diğer Haber Yazıları

İstanbul Uluslararası Edebiyat Festivali (İTEF) İtalya Özel programıyla sanatseverlerin karşısına çıkıyor. 23-27 Ağustos 2021 tarihleri arasında ekranlara gelecek olan etkinlikler sayesinde İtalya'ya ve İtalyan edebiyatına uzanan yeni bir yol açılacak.

 

 

Sanat Kritik’in yeni podcast serisi, Seval Şahin’in editörlüğünde dinleyicilerle buluşuyor. “Yaz Sıcağında Bir Esinti” başlıklı serinin ilki 120. doğum yıldönümü vesilesiyle Ahmet Hamdi Tanpınar’a ayrıldı. Dergâh Yayınları’nın desteğiyle hayata geçen projeye farklı alanlardan birçok yazar, şair, sanatçı ve akademisyen katıldı.

Kültür Sanat Şehir dergisi Z, 5. kez okur karşısında. Zeytinburnu Belediyesi tarafından yayımlanan tematik dergi, “kütüphane” konusunu mercek altına alıyor. 508 sayfa boyunca insanlık tarihinin bilinen en eski dönemlerinden günümüze kadar farklı kültürlerde kütüphanenin seyri, kütüphanenin unsurları, kütüphaneciler, kütüphane sahipleri ve kütüphane literatürü inceleniyor. 

Türk edebiyatının usta ismi Sait Faik Abasıyanık'ın hatırasını yaşatmak amacıyla her yıl bir öykücüye verilen "Sait Faik Hikâye Armağanı" bu kez Şermin Yaşar'ın oldu.

 

Sosyal medya paylaşımları, konuşmalar, anketler, veriler gösteriyor ki pandemi günlerinde evde geçen zamanın ciddi bir kısmını kitaba ayırdık. Türkiye ve dünya genelinde İNSAMER'in yaptığı araştırma kitap yayımı ve okuma oranlarındaki artışa odaklanıyor. Kitapyurdu ve Idefix sitelerinden alınan veriler de korona istatistiklerine katkı sunuyor.

 

 

 

Kulis

Bir Rüya Gibi Dağılacak Olan Hokkabazlar Dünyasında Yaşıyoruz

ŞahaneBirKitap

Kaan Burak Şen, yavaştan genç yazar olarak anılmanın sonuna doğru geliyor; Mutlu Kemikler üçüncü kitabı… Kafası bir hayli tuhaf. Şimdilerde bir roman yazdığı da söyleniyor, fakat öncesinde belirtmekte fayda var: Mutlu Kemikler öykü derlemesi henüz çıktı, pek başka bir kitaba benzetilecek bir havası da yok bu kitabın.

Editörden

Tıp ve edebiyat ilişkisi, tıbbın insanla olan ilişkisi gibi tarih boyunca şekil değiştirmiş, her dönem yeni yaklaşımlarla genişlemiştir. Tıbbın tarihi, insan acılarının da tarihidir aslında. Edebiyatın içinde kapladığı yer, diğer bilim dallarından hep daha büyük olmuştur tıbbın.